اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند

امیرعبداللهیان :دولت سیزدهم برای توسعه روابط با کشورهای آفریقایی جدی است

امیرعبداللهیان :دولت سیزدهم برای توسعه روابط با کشورهای آفریقایی جدی است وزیر اموز حارجه در دیدار معاون وزیر خارجه زیمبابوه گفت:دولت سیزدهم برای توسعه روابط با کشورهای آفریقایی جدی است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۵ - ۱۰ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 01
کد خبر: ۱۱۱۹۵۲

به گزارش راهبرد معاصر «دیوید موسابایانا» معاون وزیر امور خارجه زیمبابوه که برای دیدار و گفتگو با مقامات کشورمان در تهران به سر می برد، بعد از ظهر امروز (چهارشنبه) با حضور در وزارت امورخارجه با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و گفتگو کرد.

حسین امیرعبداللهیان در این دیدار با اشاره به جدیت دولت جدید جمهوری اسلامی ایران در زمینه توسعه روابط با کشورهای آفریقایی، گسترش همکاری های فیمابین در حوزه های مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی با زیمبابوه را مورد تاکید قرار داد.

وزیر امور خارجه کشورمان گسترش همکاری های تجاری و اقتصادی با استفاده از روش های ابتکاری در حوزه های مختلف از جمله کشت فراسرزمینی، صدور ماشین آلات، فروش محصولات پتروشیمی و خدمات فنی - مهندسی را از ظرفیت های موجود در روابط دو کشور خواند. 

امیرعبداللهیان همکاری های پارلمانی دو کشور را حائز اهمیت خواند و ابراز امیدواری کرد تبادل هیأت ها بین مجالس دو کشور در سطوح مختلف با هدف فعال سازی دیپلماسی پارلمانی و زمینه سازی گسترش همکاری های دو کشور به طور جدی در دستور کار قرار گیرد.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین در این دیدار همکاری کشورهای تحت تحریم ظالمانه ایالات متحده و برخی کشورهای غربی، در مجامع و سازمان های بین المللی با هدف مقابله با سیاست‌های اعمال شده یکجانبه و فراقانونی در مورد تحریم ها را با اهمیت خواند.

«دیوید موسابایانا» معاون وزیر امور خارجه زیمبابوه نیز در این دیدار با ارائه گزارشی از دیدارهای خود با مسئولان ذیربط در کشورمان، آمادگی کشورش جهت برگزاری نهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی دو کشور در تهران را اعلام کرد.

معاون وزیر خارجه زیمبابوه همکاری جمهوری اسلامی ایران با کشورش در حوزه های کشاورزی، همکاری در حوزه بهداشت و درمان و تسهیل ورود داروهای ایرانی به بازار زیمبابوه و استفاده از تجربیات کشورمان در زمینه های مختلف از جمله توسعه بنگاه های کوچک و متوسط، انرژی و سوخت را با اهمیت خواند./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار